Miješalice za kadu i tuš

Za mnoge ljude jedina funkcija slavine za kadu je punjenje kupke. Ostalima će trebati slavina koja također može kontrolirati tuš iznad kade (miješalice za kadu / tuš), omogućavajući korisniku da preusmjerava vodu između slavine za kadu i tuš.

Chiara jednoručna miješalica za kadu/tuš

Kombinirana miješalica za kadu/tuš

Veris F-digital kombinacija za 5 otvora za kadu/tuš

Nasadne kombinacije

Talentofill sustav za dovod vode, sifon i preljev

Talentofill integrirano punilo za kadu

Kombinirana miješalica za kadu/tuš
Dostupni s ili bez termostata, miješalice za kadu / tuš su najjednostavniji način tuširanja unutar kade. Mogu biti izloženi ili ugrađeni. Ventil za prebacivanje omogućuje korisniku prebacivanje između punjenja kade i tuširanja. Zbog sigurnosti i udobnosti uvijek je najbolje odabrati model s termostatom.

Nasadne kombinacije
Oni su dizajnirani za postavljanje na rub kade ili na popločano područje oko kade - pobrinite se da odaberete pravi proizvod prema svojoj situaciji. Za drugi slučaj izljev mora sezati preko ruba kupke.

Dostupni modeli za tri, četiri i pet otvora, kombiniraju izljev za kadu i ručni tuš. Jedna ili dvije ručice ili poluge kontroliraju vodu, a prebacivač Vam omogućuje prebacivanje između tuša i kupke.

Integrirana punila za kadu
Oni su postavljeni unutar kade i djeluju kao izljev vode, preljev i skočni sifon.

Atrio Jota & Ypsilon jednoručna miješalica za kadu/tuš

Podno ugradbene slavine za kadu

Stvorene za upotrebu sa samostojećim kadama, slavine montirane na pod odlikuju se izvođenjem cijevi od poda u istom stilu i površini kao i sama slavina. Mnogi su modeli nadopunjeni ručnim tušem.

Floor-mounted bath faucets

Preporučeni proizvodni asortimani

Allure

Allure Brilliant

Atrio One

Veris