Odaberite svoju savršenu tuš kadu

Upotpunite svoju Essence Ceramic kupaonicu s GROHE akrilnim tuš kadama. Ove suvremene tuš kade su dizajnirane kako bi upotpunile GROHE Ceramic liniju za jednostavno besprijekorno uređenje. Kombinirajući elegantne, moderne oblike s dugotrajnom funkcijom, ove tuš kade dolaze u rasponu veličina i oblika koji odgovaraju svakoj kupaonici, od kompaktne do super veličine. S ravnom tuš kadom, dizajniranim s unutarnjom dubinom od samo 3 cm, pristupačnost za sve članove obitelji je oigurana. Akrilna površina nije samo topla na dodir, već je i neporozna, otporna na ogrebotine i higijenska, a petogodišnje jamstvo daje potpuni mir.

GROHE brošura Tuš kade

Proizvodni asortiman

WITH OUR PERFECT MATCHES YOU CAN BE SURE THAT EVERYTHING FITS

Konzistentan jezik dizajna i ergonomska upotreba nužni su za izradu vaše kupaonice kao mjesta istinskog opuštanja. S našim savršenim spojevima kreirali smo usklađene kolekcije za potpuno rješenje za kupaonicu.

Bau Ceramic

Bau Ceramic

View Collection
Euro Ceramic

Euro Ceramic

View Collection
New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

View Collection
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost