IZLOŽENI SUSTAVI ZA TUŠIRANJE

VAŠA PREČICA OD PLANIRANJA DO UŽITKA

Izloženi GROHE tuševi omogućuju vam da svoje planove pretvorite u stvarnost lakše nego što mislite da je moguće. Od planiranja do užitka dijeli vas tek jedan korak.

GROHE termostati s TurboStat tehnologijom u središtu su svih naših setova tuševa. Omogućuje vam postizanje željene temperature tuširanja u djeliću sekunde te temperaturu održava stalnom, jamčeći luksuzno iskustvo tuširanja na savršeno kontroliranoj temperaturi. GROHE termostatske miješalice za tuš opremljene su SafeStop gumbom postavljenim na 38 ° kako bi se spriječilo da djeca slučajno ne povise temperaturu. Ergonomske ručice u svakom je trenutku lako uhvatiti, čak i mokrim ili sapunastim rukama. Prebacivanje između ručnog i nadglavnog tuša jednostavno je uz Aquadimmer ili SmartControl.

IZLOŽENI SUSTAV RAINSHOWER SMARTCONTROL EXPOSED
SVE ĆE BITI VIDLJIVO

Ako želite novu kupaonicu ili želite obnoviti svoju kupaonicu, izloženi sustav GROHE SmartControl Exposed idealno je rješenje za vas. Sustav za tuširanje GROHE Rainshower SmartControl koji se montira na zid ugradnju čini jednostavnom – no rezultat će vas još više zapanjiti.

Dizajn sustava GROHE SmartControl Exposed uključuje ugrađenu policu koja nudi prostor za šampone i gelove za tuširanje. Dostupan je u dvjema različitim verzijama – DUO s trima SmartControl gumbima, dvama mlazovima nadglavnog tuša i ručnim tušem te MONO s dvama SmartControl gumbima, nadglavnim tušem s jednim raspršivanjem i ručnim tušem. Brojne značajke sustava GROHE SmartControl – od intuitivne upotrebe SmartControl gumba, savršene kontrole volumena i temperature, do odabira završnog premaza za glave tuša – jamče više užitka pod tušem.

Otkrijte Rainshower SmartControl 360

Naši nadglavni tuševi Rainshower 360 nude vam mogućnost izbora između različitih vrsta raspršivanja: od prekrasnog osvježenja GROHE PureRain raspršivanja do revitalizirajućeg Bokoma raspršivanja i masažnih raspršivanja.

Sustav GROHE SmartControl Exposed dizajniran je kako bi promijenio stvari u vašoj kupaonici, a intuitivno upravljanje kombinira s vrhunskim užitkom tuširanja. Jednostavnim okretom gumba možete odabrati željeni volumen i idealnu temperaturu. Jednostavnim pritiskom gumba možete odabrati raspršivanja u kojima biste željeli uživati kako biste stvorili svoje osobno iskustvo tuširanja.

Euphoria SMARTCONTROL
OD NEVJEROJATNOG ISKUSTVA TUŠIRANJA DIJELI VAS SAMO JEDAN KORAK

Ako želite moderan dizajn, funkcionalnost ili možda samo vrhunsko upravljanje, GROHE Euphoria SmartControl?sustavi za tuširanje imaju sve što vam treba.

Prekrasna široka glava tuša Rainshower 310 SmartActive od blistavog kroma kombinira snažan mlaz s nježnim i osvježavajućim raspršivanjem. Ručni se tuš može postaviti na bilo koju visinu zahvaljujući potpuno podesivom držaču za tuš te je idealan za tuširanje pri kojem nećete smočiti kosu.

Savršeno upravljanje dolazi uz Grohtherm SmartControl tehnologiju i njezin intuitivni rad po principu „pritisni, okreni, tuširaj se”. To olakšava prebacivanje između dvaju različitih obrazaca raspršivanja i ručnog tuša – ili odabir obaju odjednom, ako želite.

Otkrijte Grohtherm SmartControl

Jako smo se potrudili oko našeg novog sustava za tuširanje GROHE Euphoria SmartControl, a rezultat je niz značajki koje Euphoria sustav čine praktičnijim i ugodnijim za upotrebu. Krak tuša ima okretnu funkciju koja vam omogućuje okretanje glave tuša za 180 ° kako biste dobili savršen kut. Potpuno podesiv držač za tuš omogućuje vam postavljanje ručnog tuša na idealnu visinu. Elegantno Grohtherm SmartControl tijelo učinili smo manjim i kompaktnijim kako bismo vam pružili više prostora pod tušem. Budući da želimo da uživate u tuširanju što je brže moguće, osmislili smo GROHE QuickFix, što vam omogućuje promjenu položaja gornjeg nosača tijekom ugradnje šipke za tuš. Prednost: gornji nosač može se lako i brzo ugraditi na postojeće probušene otvore.

EUPHORIA 260
OD OPUŠTANJA DO OKREPE

Sustav Euphoria 260 dokazuje da mu njegovo ime jako dobro pristaje svaki put kad zakoračite pod tuš. U sredini blistave kromirane ploče za raspršivanje nalazi se poseban gumb. To vam omogućuje odabir između različitih zona raspršivanja, kao i podešavanje širine raspršivanja i snage protoka vode. Zona 1 nudi usmjereno mlazno raspršivanje za revitalizirajuće tuširanje te je idealna za ispiranje napetosti – i šampona. Zona 2 pruža idealnu kombinaciju dvaju rješenja – šire rasprišivanje koje istovremeno nudi stimulirajući i opuštajući učinak. Zona 3 nudi najšire raspršivanje – za prekrivanje cijelog tijela i nježan osvježavajuć učinak tuširanja.

S VELIČINE L NA XXL I NATRAG

Tri zone za užitak u tuširanju na dohvat su vam ruke. Prebacujte zone jednostavnim okretom gumba. Jednostavnim stalnim okretanjem gumba možete uživati u snažnom mlaznom raspršivanju, nakon kojeg slijedi šire SmartRain raspršivanje za istovremeno postizanje stimulirajućeg i opuštajućeg učinka te raspršivanje nalik na kišu za postizanje nježnog osjećaja ljetne kiše na koži. Nastavite okretati gumb kako biste iskusili sve tri zone.

TEMPESTA 210
JEDNOSTAVNO SJAJAN OSJEĆAJ POD TUŠEM

Elegantna polirana glava tuša i cilindrični profil čine Tempesta Cosmopolitan 210 savršenim izborom za moderne kupaonice. Tempesta Cosmopolitan 210 je sustav za tuširanje koji je moguće s lakoćom ugraditi, a nudi sve prednosti GROHE tehnologije. Glava i krak tuša mogu se okretati kako bi se postigao savršen kut. Šipka za tuš sadržava unutarnji prolaz za vodu, a GROHE TurboStat tehnologija termostata jamči vam luksuzno tuširanje koji uvijek ostaje na prethodno odabranoj temperaturi.

PREKRIVEN ČISTIM KROMOM

Tuš Tempesta 210 elegantan je i blistav te privlači poglede svojim minimalističkim oblikom i prekrasnim završnim premazom od kroma. Blistava kromirana površina i igra kapljica vode stvaraju fascinantan učinak za još više uživanja u tuširanju.

Otkrijte Tempesta Shower System

GROHTHERM 2000 - 100 % GROHE COOLTOUCH, NAPREDNA ERGONOMIJA I EASYREACH POLICA ZA TUŠ

Elegantan dizajn sustava Grohtherm 2000 jamstvo je savršene nadopune za bilo koji dizajn kupaonice. Doživite ljepotu raspršivanja XL WaterFall iz našeg izloženog termostata za kadu/tuš. Uživajte u pogodnostima GROHE EasyReach police za tuš s ugrađenim prostorom za pohranu šampona ili sapuna koji se jednostavno čisti. Uz 100% GROHE CoolTouch tehnologiju, čvrsto metalno kućište sustava Grohtherm 2000 ostaje hladno i sigurno u svakom trenutku. Uz GROHE TurboStat uvijek ćete moći uživati u savršenoj temperaturi vode neovisno o eventualnim promjenama tlaka vode. Grohtherm 2000 dostupan je kao klasični izloženi termostat za tuš i kao varijanta s GROHE EasyReach prostorom za pohranu.

Otkrijte Grohtherm 2000

GROHTHERM 1000 GROHE COOLTOUCH, VRHUNSKA PRAKTIČNOST

Uživajte u osvježavajućem tuširanju više nego ikad prije. Grohtherm 1000 s modernim dizajnom nudi kompaktno GROHE CoolTouch tijelo, ergonomsko oblikovane metalne ručice, GROHE TurboStat tehnologiju i eko funkcije za uštedu vode.

Otkrijte Grohtherm 1000

GROHTHERM 800 SIGURNOST I ERGONOMIJA

Iskusite prednosti termostatski upravljanog tuša po povoljnoj cijeni. Uz zavšni premaz od blistavog GROHE StarLight kroma, Grohtherm 800 opremljen je GROHE TurboStat tehnologijom te jamči luksuzno tuširanje na stalnoj temperaturi. SafeStop gumb postavljen na 38 ºC sprječava da djeca povećaju temperaturu, a EcoButton omogućuje smanjivanje potrošnje vode. Ergonomske ručice moguće je lako uhvatiti u svakom trenutku, čak i mokrim ili sapunastim rukama.Grohtherm 800 dostupan je u obliku izloženog termostata za tuš ili termostata za kadu.

Otkrijte Grohtherm 800

GROHE SMARTCONTROL

SAD JE NA VAMA RED