<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
GROHE Red

GROHE Red

NOVO VRUĆE MJESTO U VAŠOJ KUHINJI

Nikada ponovno nemojte čekati da kuhalo zakuha. S inovativnim GROHE Red sistemom možete napuniti bilo što, od šalice do velikih lonaca, sa kipućom vodom u trenu i sve izravno iz vaše kuhinjske slavine. S GROHE Red još uvijek imate standardnu kuhinjsku mješalicu, ali zasebne tipke pružaju kipući vodu iz slavine.

ČIST, SVJEŽ OKUS

Filtrirana voda zagrijana na 100 ° C za iznimno iskustvo okusa

MANJA POTROŠNJA

Uzimate točnu količinu potrebne kipuće vode, tako da uštedite na potrošnji vode i energije.

NEMA VIŠE ČEKANJA

Kipuća voda uvijek je dostupna na pritisak
tipke, pa čekanje da
kuhalo ili lonac zakuha je stvar
prošlosti.

OČISTITE SVOJU RADNU POVRŠINU

Filtrirana voda zagrijana na 100°C nema potrebe za neredom kuhala. GROHE Red ispunjava sve vaše potrebe za vodom iz jedne slavine.

JEDNO JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

OKUSITE RAZLIKU

Koristite GROHE Red u kombinaciji s GROHE Blue filterom i dobit ćete serviranu svježu upravo filtriranu kipuću vodu. Uživajte u vašem čaju ili kavi s izvrsnim čistom okusom. Bojler gdje se voda zagrijava je napravljen od titana, koji ne daje nikakav metalni okus vodi. Također je vrlo otporan na koroziju i stvaranje kamenca, što znači dosljedno dobar ukus tijekom životnog vijeka slavine.

RASTERETITE VAŠU KUHINJU

Koja zauzeta kuhinje ne treba više mjesta na radnoj površini. S GROHE Red možete očistiti nered svoha kuhala s radne površine i dobijete obje vruću i hladnu miješanu vodu plus kipuću vodu, sve iz jedne slavine. Kompaktni bojler sustava dizajniran je da diskretno priostaje ispod sudopera, pružajući vam više prostora na radnoj površini i čišću, jasniju kuhinju.

UŠTEDITE DRAGOCJENO VRIJEME

Nikad nemojte čekati lonac kipuće vode ili potrebnu šalicu čaja. Svi vodimo užurbane živote, a vrijeme provedeno čekajući vodu da zakuha na to sve dodaje vrijeme provedeno na kućanskim poslovima umijesto opuštanja. Bez obzira radi li se o kuhanju tjestenine, blanširanju povrća ili pripremanju bočice za bebe, GROHE Red skraćuje vrijeme čekanja s kipućom vodom spremnu za vas, u trenutku kad ju želite.

UŠTEDA VODE, UŠTEDA ENERGIJE

Razmislite na trenutak o tome koliko često kuhate i ponovno napunite kuhalo. Koliko često zapravo koristite svu vodu. Uz GROHE Red, samo uzmite potrebnu količinu tople vode, štedeći dragocjenu vodu i vrijeme. U kombinaciji s velikim GROHE Red bojlerom, koji može zamijeniti toplovodni izlaz u kuhinji, sustav štedi još više vode. Veliki GROHE Red bojler daje zagrijanu vodu za kipuću vodu i toplu vodu za miješalicu, odmah. Nema više trošenja vode dok čekate da postigne optimalnu temperaturu.

KIPUĆA VODA IZ SLAVINE

Koliko puta dnevno punite i kuhate vodu u kuhalu. Od prve šalice čaja ujutro do kasne noćne večere od tjestenine, bezbroj puta kuhamo vodu, često zagrijavamo više nego što nam je potrebno. S GROHE Red imate zagrijanu vodu na 100 ° C kada to želite. Prikladan je i štedi vodu i vrijeme.

TEHNOLOGIJA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI

Kuhanje, čišćenje, sterilizacija ... da ne spominjemo osvježavajuće šalice čaja i kave. Toliko je mnogo stvari za koje koristimo kipuću vodom za svaki dan našeg života, zašto ne bismo željeli da bude što brža, jednostavnija i ekonomičnija. GROHE Red sistem omogućuje vam uživanje u praktičnom korištenju kipuće vode odmah, bez nereda kuhala i mnogih dodatnih pogodnosti. Uživajte u čistijem okusu koji je ekonomičniji od kuhala i troši manje energije, sve u slavini, bilo kada. GROHE Red vam omogućuje da pojednostavnite svoju kuhinju, s tri velika dizajna koja možete odabrati i praktičnost da se svi zahtjevi za kuhinjskom vodom zadovoljavaju u jednoj elegantnoj slavini.

GROHE Red bojleri* su cijenovno i energetski učinkoviti - njihov poboljšani dizajn i izolacija znače postizanje ocjene A razreda za njihovu učinkovitost.

Odlazak na odmor? Zatim jednostavno prebacite bojler na način rada za odmor, pazeći da se svaka voda zagrije na 100 ° C radi daljnje uštede energije.

Štoviše, titan koji se koristi za izradu spremnika za vodu znači nevjerojatno izdržljiv bojler koji ne bi korozirao.

Proizvodni asortiman