<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

100 °C RAVNO IZ MIJEŠALICE

NOVO GROHE RED: KIPUĆA VODA NA ZAHTJEV

Razmislite o tome koliko puta dnevno trebate kipuću vodu – i koliko vremena provodite čekajući da kuhalo zakuha vodu. I sada zamislite da u kuhinji možete uštedjeti vrijeme, energiju i prostor - sve odjednom. To je što GROHE Red može učiniti za vas: lijep i pouzdan sustav koji dostavlja kipuću vodu ravno iz miješalice – sigurno i odmah. Nakon što otkrijete sve prednosti ovog izvanrednog pomoćnika u kuhinji, nikad se nećete osvrnuti natrag.

DOBRODOŠLI NA NOVO VRUĆE MJESTO U SVOJOJ KUHINJI

KIPUĆA VODA NA ZAHTJEV: NOVO GROHE RED

KIPUĆA VODA: ŠTO BISMO MI BEZ TEBE?

TI SI MOJ TOPLI NAPITAK KADA UĐEM IZ HLADNOĆE

NAŠI ŠPAGETI À LA MAISON

BEBA JE BUDNA NOĆU, VEČERNJA BOČICA

ALI ZAŠTO, OH ZAŠTO TI TREBA TOLIKO DUGO DA ZAKUHAŠ?

ALI SADA JE ČEKANJE GOTOVO I KUHALO JE PROŠLOST

Sada ga vidiš, a sada ne. Ispod elegantne GROHE Red miješalice, energetski učinkovit titanski bojler je sakriven, spreman dostaviti vodu kada ju trebate.

Stvorite svoje vlastito vruće mjesto

Tanak GROHE Red bojler je dostupan u dvije veličine i uredno pristaje ispod sudopera – oslobađajući dragocijeni prostor na radnoj površini.

GROHE Red veličine bojlera

M-veličina bojlera (za 3l kipuće vode odjednom) je visok 37cm dok je L-veličina bojlera (za 5.5l kipuće vode odjednom) je visok 49cm. Oba bojlera imaju promjer od 21cm.

100 °C U TRENU? SAMO RAZMISLITE ŠTO BI TO ZNAČILO ZA VAS

VITAMINI U TRENUTKU

Blanširanje povrća je najbolji način da bi se zadržale njihove boje i nutrijenti. To čini GROHE Red vašim prečacem za zdravijim obrokom.

VRIJEME ZA ČAJ U TRENU

Ne brinite o tome što kaže sat – svako vrijeme je pravo za šalicu čaja. S GROHE Red, trenutak kada pomislite o jednoj, spremna je.

BEZ KLICA U TRENU

Ponekad želite biti sigurni da nema klica na vidiku. Uz GROHE Red, možete biti dvostruko sigurni.

AL DENTE U TRENU

Gladni ljudi ne mogu čekati i svaka minuta se računa. Uz GROHE Red, zadovoljstvo je samo udaljeno jednom punom vilicom.

Primjeri kada trebate GROHE Red

Rashlađena, gazirana ili kipuća voda?

SPREMNO PRIJE NEGO LI MOŽETE PITATI “ŠTO JE ZA VEČ …”

Zašto čekati – kada krulji u želudcu? Zašto čekati da se spaghetti skuhaju? Kad god trebate kipiću vodu, mi mislimo da bi trebala biti spremna i da čeka na vas. GROHE Red inovativna tehnologija znači da nikada ne morate čekati za udobnost šalice čaja opet. Ili večeru. A manje vremena provedenog čekajući znači i manje potrošene energije. Zato uzmite vremena da uživate, a ne da kuhate.

TOLIKO KOMPLIMENATA DOVOLJNO DA SE MIJEŠALICA ZACRVENI

U GROHE, vrhunski dizajn je dan. Naše GROHE Red slavine su savršena simbioza oblika i funkcije, dizajnirana za primanje mnoštva pohvala. Kako bi se osiguralo da se vaše slavine spajaju s ostatkom vaše kuhinje, možete odabrati iz brojnih lijepih stilova. Postoje tri bezvremenske i elegantne opcije: L, C i U oblik izljeva, dostupni u dva elegantna premaza.

SLAVINA KOJA UPOTPUNJUJE SVE DRUGE

Možda već imate slavinu visokog izljeva u vašoj kuhinji. Ako je tako, i ne želite ju zamijeniti, GROHE Red Mono je savršeno rješenje. Manje veličine Mono isporučuje samo kipuću vodu i savršeno se uklapa uz postojeću slavinu. U izboru dva elegantna oblika slavine.

Proizvodni asortiman

Pronađi izložbeni salon u blizini

Registrirajte svoj GROHE Red i ostvarite dvostruku korist!

Registriranjem svoje GROHE Red miješalice dobit ćete paket dobrodošlice uključujući GROHE RED knjigu s receptima i GROHE Red termos bocu uklj. cjediljka za čaj! Također ćete imati koristi od jedne dodatne godine jamstva na vaš proizvod! Da biste to učinili, odaberite svoj proizvod s donjeg popisa, unesite datum kupnje i datum instalacije! Toliko je jednostavno! Nakon toga ćete dobiti potvrdu o jamstvu putem e-maila!

Registrirajte svoju GROHE Red miješalicu

Istražite sve značajke GROHE Red

Pročitaj više

Brošura

Preuzmi našu novu GROHE Red brošuru.

Knjižica s receptima

Preuzmi uzbudljivu GROHE Red knjižicu s receptima.