<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

EURO CERAMIC

U skladu s mojim stilom života

Dizajnirajte kupaonicu koja je u potpunosti u skladu s vašim stilom i vašim životom s GROHE Euro Ceramic kolekcijom. Prepoznatljivi oblici i raznolikost veličina obuhvaćeni Euro Ceramic asortimanom sanitarne opreme čine dizajniranje praktične i udobne kupaonice lakšim nego ikad. Izrađen od najfinijih materijala i dizajniran s obzirom na vaš životni stil, Euro Ceramic ima sve što vam treba za zabavnu i funkcionalnu kupaonicu u kojoj može uživati cijela obitelj. Još bolje, prepoznatljiv stil Euro Ceramic dostupan je po razumnoj i atraktivnoj cijeni.

Iskusite Euro Ceramic

Besprijekorne kombinacije

Asortiman Euro Ceramic je dizajniran kako bi savršeno odgovarao uz četiri naša klasična asortimana opreme od mesinga– Eurosmart, Eurosmart Cosmopolitan, Eurostyle i Eurostyle Cosmopolitan. Možete biti sigurni da će svaka slavina besprijekorno odgovarati vašoj sanitarnoj opremi i raditi u najboljem izdanju. Čak i vaša tipkala za ispiranje i dodaci mogu se izvući iz asortimana koji nadopunjuju Euro Ceramic kolekciju. Jednostavno dizajnersko rješenje bez muke.

Pronađite svoj savršen spoj

Izbor stilova i veličina

U kolekciji GROHE Euro Ceramic pronaći ćete umivaonike, WC-e i bidee, sve stvorene da olakšaju dizajniranje vaše sheme. Odaberite kompaktne umivaonike za garderobu ili prostrane modele za glavnu kupaonicu. Odaberite standardni WC ili viseći model koji štedi prostor. Sva sanitarna oprema iz kolekcije ne samo da savršeno odgovara zajedno već i s četiri naša asortimana od mesinga. Uz Euro Ceramic niti jedan element vaše kupaonice iz snova nije prepušten slučaju.

Inovativne, funkcionalne značajke

GROHE-ove inovacije u dizajnu i inženjerstvu čine Euro Ceramic praktičnim izborom, idealnim za cijelu obitelj. Izborne higijenske značajke poput PureGuard premaza čine svu keramiku jednostavnom za čišćenje, ali i sprječavaju prljavštinu i bakterije, dok "Rimless" WC-i (bez ruba) i snažno Triple Vortex ispiranje nude potpuno mirnoću. Soft Close sjedala čuvaju prste sigurnima, a naš Quick Release sustav brzog otpuštanja šarki olakšava i čišćenje.

Euro Ceramic kolekcija

Diskretan stil koji nadahnjuje. Dobar dizajn ne treba vikati. Sljedeće linije EURO CERAMIC stvaraju opuštajuću kupaonicu u sekundi

GROHE Tehnologije

PUREGUARD

OSTAJE BLISTAVO BIJELA – BEZ BAKTERIJA I NEČISTOĆA

TRIPLE VORTEX ISPIRANJE

TROSTURKA SNAGA: ČISTO I TIHO

RIMLESS TEHNOLOGIJA

BAKTERIJE SE NEMAJU GDJE SAKRITI

SPOROSPUŠTAJUĆE WC SJEDALO & POKLOPAC

NJEŽNO I TIHO

BRZO UKLONJIVO WC SJEDALO

BRZO SKIDANJE ZA JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

S NAŠIM SAVRŠENIM SPOJEVIMA MOŽETE BITI SIGURNI DA SVE ODGOVARA

Dosljedan dizajn i ergonomski način upotrebe čine vašu kupaonicu mjestom istinskog opuštanja. S našim savršenim spojevima napravili smo četiri kolekcije potpunih rješenja za kupaonice.