WC-BIDE SJEDALO S RUČNIM UPRAVLJANJEM - INSTALACIJA

Upute za instalaciju WC-bide sjedala na keramiku možete pronaći u tehničkim podacima o proizvodu unutar kartonske kutije ili ih možete preuzeti na našoj web stranici

Preuzmite upute za instalaciju za više informacija

PRIKLJUČAK NA DOVOD VODE

WC-bide sjedalo treba priključak na dovod hladne vode. Da biste WC-bide sjedalo spojili na postojeći dovod vode, u većini slučajeva instalacije potreban vam je T-komad i crijevo za vodu. Ovaj set možete kupiti zasebno.

Grohe set dodataka 14074000: |
T-komad i crijevo

Dimenzijski crtež Grohe seta dodataka
Dužina crijeva: 795 mm
Priključak: 3/8"

Mjesto na kojem se može nalaziti priključak za vodu ovisi o vrsti vaše WC školjke i uvjetima vaše kupaonice. Ovdje ćemo vam pokazati primjere različitih instalacijskih situacija. Za profesionalnu instalaciju molimo kontaktirajte svog instalatera.

WC MONOBLOK

U slučaju WC monobloka možete koristiti priključak za vodu npr. iz vodokotlića. Stoga su vam potrebni T-komad i crijevo za vodu. Važno je izmjeriti udaljenost od priključka za vodu do priključka WC-bide sjedala kako biste vidjeli koje dužine mora biti crijevo za vodu. Ovdje možete pronaći slike različitih instalacijskih situacija:

Priključak na dovod vodokotlića

Priključak na dovod vodokotlića

Priključak na dovod unutar vodokotlića

VISEĆI WC / WC UZA ZID

Ako imate viseći WC ili WC uza zid, molimo pogledajte imate li kutni ventil pored WC-a. U tom slučaju možete direktno spojiti WC-bide sjedalo na spomenuti kutni ventil.

Ako imate umivaonik u blizini WC-a, možete WC-bide sjedalo spojiti na dovod hladne vode.

U ovom videu otkrijte kako se instalira WC-bide sjedalo na keramiku i kako ga možete spojiti na dovod vode umivaonika:

Savjet: S našim Grohtherm Micro možete dobiti vodu željene temperature iz vašeg WC-bide sjedala. Molimo, zatražite instalatera za pomoć.