Jasnoća. Suptilnost. Određena lakoća dodira.

Ljepota u svojem načišćem obliku

Ovo su kvalitete koje čine Essence. Sa svime što trebate za stvaranje prostora za opuštanje i razmišljanje – od umivaonika i WC školjki do samostojećih kadi - ova Essence kolekcija je savršena za one koji žele kućni spa stil kupaonice. Elegantni profili Essence kolekcije i prirodne linije su savršene za stvaranje opuštajućeg prostora i daje cijeloj kupaonici prostor za disanje. Vrateći se natrag naosnove, Essence daje jednostavan, primamljiv dizajn s inovativnim značajkama u kojima ćete uživati svakodnevno.

GROHE Essence brošura

Proslavite cijelu kupaonicu s Essence

Novi Essence asortiman ima sve što je potrebno za stvaranje čisto elegantnog, modernog kupaonskog uređenja. Kolekcija uključuje tri veličine umivaonika za namještaj plus praktične viseće opcije, a WC školjke i bidei ili samostojećem ili visećem izboru. Sve sadrži jednake suptilne, organske linije kao i Essence kade. Sa svakim proizvodom i "Savršen spoj" s GROHE Atrio, Plus, Essence i Lineare miješalicama i galanterijom, stvaranje skladnog uređenja je jednostavno.

Elegantan, tanak dizajn

GROHE Essence Ceramic kolekcija dolazi s pametnim, elegantnim značajkama koje nose etiku dizajna kolekcije sve do najmanjeg detalja. Elegantan 17mm profil umivaonika daje lagan, delikatan izgled, savršen za stvaranje prostora za opuštanje, dok je preljev umivaonika pametno postavljen na strani keramike gdje se nalazi i miješalica za potpuno besprijekoran izgled.

Udobnost i ugodnost kao standard

Kako bi se uklopili sa njihovim modernim čistim izgledom, svaki je proizvod iz GROHE Essence kolekcije dizajniran s korisnim funkcijama koje olakšavaju život. Higijena i jednostavno održavanje osigurano je zahvaljujući Rimless tehnologiji u WC školjci koja klicama ne ostavlja mjesta za sakriti.

Essence kolekcija keramike

Essence kupaonske kade - Učinite vrijeme za kupanje prekrasnim

Postavite opuštajući i kiparski stil u srce svoje kupaonice s Essence Ceramic kadom. Dizajnirana s laganim, čistim linijama, svaka je kada dizajnirana da bude u savršenom skladu s ostatkom kolekcije. Od standardnih kada do središnjih samostojećih kadi vrijednih kućnog spa, stigla je vaša krajnja kupališna zona.

Proizvodni asortiman

Otkrijte našu Sensia Arena

GROHE Tehnologije

PUREGUARD

OSTAJE BLISTAVO BIJELOM– BEZ MOGUĆNOSTI ZA NASTANAK BAKTERIJA I PRLJAVŠTINE

RIMLESS TEHNOLOGIJA

BAKTERIJE SE NEMAJU GDJE SAKRITI

SPOROSPUŠTAJUĆE WC SJEDALO

NJEŽNO I TIHO

BRZO UKLONJIVO WC SJEDALO

BRZO SKIDANJE ZA JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

S NAŠIM SAVRŠENIM SPOJEVIMA MOŽETE BITI SIGURNI DA SVE ODGOVARA

Dosljedan dizajn i ergonomski način upotrebe čine vašu kupaonicu mjestom istinskog opuštanja. S našim savršenim spojevima kreirali smo usklađene kolekcije za potpuno rješenje za kupaonicu.

Essence New

Essence New

View Collection
Lineare New

Lineare New

View Collection
Atrio New Classic

Atrio New Classic

View Collection
Arena Cosmopolitan

Arena Cosmopolitan

View Collection