PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Istraži sve GROHE RED značajke

Dizajniran do zadnjeg detalja s pogledom na udobnost, održivost i sigurnost, GROHE Red predstavlja asortiman inteligentnih i neophodnih značajki.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Naša prva predanost je vašoj sigurnosti. Iz tog razloga GROHE Red dolazi s jedinstvenim, sigurnosnim zaključavanjem za djecu.

MANJA POTROŠNJA

Koristite točnu količinu tople vode koja vam je potrebna, tako da uštedite na vodi i potrošnji energije.

ČIST, SVJEŽ OKUS

Filtrirana voda zagrijana na 100ºC za iznimno iskustvo okusa.

OČISTITE SVOJU RADNU POVRŠINU

Filtrirana voda zagrijana na 100 ºC nema potrebe za neredom kuhala. GROHE Red ispunjava sve vaše potrebe iz jedne jedine miješalice.

TEHNOLOGIJA KOJA STAVLJA SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Ako ima djece u vašoj obitelji, postoji nekoliko boljih razloga za uklanjanje električnog kuhala zauvijek. Nažalost, kuhala su i dalje uzrok mnogih nesreća u kuhinji. Tragično, žrtve tih nesreća najčešće su mala djeca mlađa od 5 godina. To se događa često: dijete zgrabi kabel ili povuče kuhalo kipuće vode po sebi.Dijete jednostavno ne razmišlja o posljedicama. U Ujedinjenom Kraljevstvu, preko 360 djece svake godine pati od teških opeklina. To je po jedno dijete svaki dan – i svako dijete je jedno previše.

Kada odaberete GROHE Red možete biti sigurni da odabirete sigurnost na prvom mjestu. GROHE Red je prošao Njemači TÜV test, neovisno tijelo koje potvrđuje da su ispunjeni važeći sigurnosni zahtjevi i standardi kvalitete.

U TRENU 100 °C – INSTANT SIGURNOST

Dizajnirali smo GROHE Red da bi bio najsigurniji dostupni sustav – jer ništa, ali ništa nije važnije od vaše zaštite i zaštite vaše obitelji. Naše miješalice imaju sigurnosnu blokadu za djecu i sigurnosnu zaštitu koja eliminira svu opasnost od opeklina. Niti postoji opasnost od prskanja: GROHE Red ima patentirani aerator, koji osigurava da tok kipuće vode teče glatko bez prskanja. I trenutak kada dignete svoju ruku s tipke, funkcija isključivanja odmah zaustavlja protok vode.

DJEČJE SIGURNOSNO ZAKLJUČAVANJE: Sigurnost je najvažnija u obiteljskoj kuhinji - i zato GROHE Red miješalice dolaze s dječjim sigurnosnim zaključavanjem.

Za otključavanje funkcije kipuće vode pritisnite gumb za dječje sigurnosno zaključavanje 1 sekundu.

Dok otključavate, LED svjetlo će svjetliti crveno, svijetli kontinuirano čim je dječje sigurnosno zaključavanje deaktivirano.

Da biste pokrenuli protok kipuće vode, pritisnite i držite donju tipku za aktivaciju. Uklonite prst da biste zaustavili protok.

PREVIŠE DOBRO IZGLEDA DA BI BIO SKRIVEN

Elegantan i moderniji, GROHE Red bojler izgleda previše dobro da bi bio skriven u ormaru. Ali njegov minimalistički dizajn je suprotnost njegovoj funkcionalnosti. Izdržljivo središte od titana čini ga iznimno otpornim na koroziju i nakupljanje kamenca – održavajući savršene performanse tijekom dugog vijeka trajanja. I za razliku od većine bojlera koji su obično izrađeni od nehrđajućeg čelika ili bakra, GROHE Red bojleri jamče vodu bez ikakvog metalnog okusa. Dostupan u dvije veličine, GROHE Red može dostaviti 3 litre ili 5,5 litara u trenu.

Stavljamo svu našu energiju u štednju energije

Može li uistinu uštedjeti energiju kada se voda neprestano kuha? Odgovor je definitivano da. GROHE Red titanski bojiler je razlog: izvrsna izolacija znači da je potrebna minimalna energija za održavanje temperature na 100 °C. U usporedbi s količinom koju zahtijeva električno kuhalo ili štednjak, GROHE Red štedi dragocjenu energiju. Štoviše, samo mislite koliko često ponovno kuhate vodu u kuhalu. Svaki put kad ponovno pritisnete tipku, sve to također ide na vaš račun za struju. To se ne dešava s GROHE Red.

Idete na praznike? Onda jednostavno prebacite bojler u način rada za odmor – na taj način voda se samo zagrijava na 60 ºC – osiguravajući dodatnu uštedu energije.

Troškovi energije za kuhanje 1 litre vode

NAPUNITE VIŠE ŽELUDACA S GROHE RED PUNILO LONCA

Prosječno električno kuhalo može kuhati najviše 1.7 litara odjednom. Za razliku od GROHE Red. Ima korisnu funkciju punjenja lonaca koja omogućuje istodobno ispuštanje do 3 litre kipuće vode. Izvrsno za gozbu špageta ili bilo što drugo gdje je potrebno mnogo kipuće vode odjednom. I jednom kada funkcija punjenja lonca radi, možete ukloniti palac s tipke – ostavljajući vam obje ruke slobodnima za držanje teških posuda.

Otključajte funkciju punila lonca pritiskom na tipku za dječje sigurnosno zaključavanje dva puta za redom dok se LED svjetlo ne promjeni s crvenog na žuto

Zatim jednostavno pritisnite donju tipku za aktivaciju kako biste pokrenuli punilo lonca

Sada će kipuća voda protjecati 60 sekundi, ispuštajući do 3 litre, prije automatskog zaustavljanja

DOBIVANJE SAVRŠENE TEMPERATURE - RJEŠENO

GROHE Red može učiniti mnogo više osim isporuke vruće vode odmah - zahvaljujući miješalici.

Ako vaša kuhinja ima samo hladnu vodu, možete upotrijebiti GROHE Red bojler za toplu vodu. Kada je bojler priključen na ventil za miješanje, miješa kipuću vodu s hladnom vodom iz napajanja, kako bi se isporučila topla voda na ručici za miješanje vode na vašoj miješalici. Zahvaljujući instalaciji Coldfill nema potrebe za grijanjem vode. No, uz pretpostavku da imate opskrbu tople vode - još uvijek postoji vrijeme čekanja dok topla voda ne stigne i u međuvremenu voda teče kroz odvod. Ventil za miješanje se upliće, miješanje u kipućoj vodi da bi se ohladila radi kompenzacije i održavanja stalne, termostatski kontrolirane temperature tople vode. Uz instalaciju Hotfill, topla voda odmah postaje dostupna. Ušteda čekanja. Ušteda vode. Ventil za miješanje je dostupan kao dodatak i može se kombinirati sa svakim GROHE Red setom.

INSTALACIJA HLADNOG PUNILA

Vruća voda se miješa s hladnom vodom iz mreže kako bi se isporučila toplana voda za kuhinjsku miješalicu.

INSTALACIJA VRUĆEG PUNILA

Trenutačna topla voda putem GROHE Red bojlera s priključenim ventilom za miješanje

Ocjena energetske učinkovitosti A kada se koristi s ventilom za miješanje 40841001 za generiranje tople vode.

JAMSTVO ZA ČIST OKUS

SVE SE SVODI NA FILTER

GROHE Red je opremljen s filterima visokih performansi. Oni koriste postupak filtriranja u pet koraka kako bi se uklono i najmanji trag nečistoća iz vode - zadržavajući sve važne minerale koji pomažu vašem zdravlju. Osim što jamči neusporedivo iskustvo okusa, filter ispunjava još jednu važnu funkciju: filtriranjem kamenca, osigurava da bojler može raditi savršeno tijekom cijelog vijeka trajanja.

Saznaj više o filtrima visokih performansi

Već ste kupili novi GROHE Red? Registrirajte se sada i ostvarite dvostruku korist!

Registriranjem GROHE Red sada, dobiti ćete paket dobrosošlice uključujući GROHE RED knjižicu s receptima i GROHE Red termos bocu uključujući cjedilo za čaj! Također ćete ostvariti jednu dodatnu godinu jamstva na svoj proizvod! Da biste to učinili, odaberite svoj proizvod s dolje navedenog popisa, unesite datum kupnje i datum instalacije! Toliko je jednostavno! Nakon toga ćete dobiti potvrdu o jamstvu putem elektroničke pošte!

Registrirajte svoju GROHE Red miješalicu

IZRADITE SVOJE VLASTITO VUĆE MJESTO

Budite spremni da biste instalirali svoje vlastito vruće mjesto – to može biti učinjeno u nekoliko jednostavnih faza. Uzak GROHE Red bojler je dostupan u 2 veličine i glatko pristaje ispod sudopera – oslobađajući dragocjeni prostor na radnoj površini.

Natrag na GROHE Red Stranicu Proizvoda

Otkrij GROHE Red Proizvodni portfelj
Brošura

Preuzmi našu novu GROHE Red brošuru.

GROHE RED FAQ

Odgovori na sva vaša vruća pitanja