PRONAĐI IZLOŽBENI SALON
Showrooms
  • Showroom

My Notepad

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

PROIZVODNE ZNAČAJKE

Osjetite prednosti INOVATIVNE ZNAČAJKE I FUNKCIJE

GROHE sudoperi dolaze s pametnim funkcijama koje će učiniti da pranje posuđa bude manje od posla. Naši sudoperi su laki za čišćenje , buka koja dolazi od vode je umanjena, a sudoperi čak dolaze i s daljinskom kontrolom sustava za otpad. Samo izaberite odgovarajuću Veličinu i stil za sebe.

TRENUCI ISTINE

GROHE StarLight

Blistava, izdržljiva površina zadržat će odličan izgled Vašeg sudopera. GROHE koristi nerđajući čelik natprosječne kvalitete , a naša inovativna tehnika poliranja osigurava glatku površinu laku za čišćenje i održavanje.

GROHE QuickFix

Ugradite jednostavno svoj sudoper pomoću našeg QuickFix sistema. Prethodno izbušeni otvori za slavine omogućavaju potpunu reverzibilnost većine naših sudopera.

GROHE Whisper

Smanjuje kuhinjsku buku pomoću naših specijalno izoliranih sudopera koji maksimalno umanjuju jačinu zvuka iz korita.

MATERIAL

K300-K1000 serije su tretirane specijalnim biljnim vlaknima (Tampico), što omogućava veoma finu, satensku završnu obradu. Patentirana GROHE tehnika ”češljanja” nakon poliranja čini površinu nerđajućeg čelika glađom i manje poroznom u odnosu na sudopere drugih brendova, što olakšava čišćenje Vaših sudopera i značajno unapređuje njihovu izdržljivost.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

Za svaki GROHE sudoper koristi se AISI 304 nerđajući čelik, koji premašuje industrijske standarde kvalitete. Zahvaljujući visokim postocima kroma i nikla koje sadrži, AISI 304 čelik pruža završnu obradu visokog sjaja i proizvod čini otpornim na hrđanje.

AISI 316 – STAINLESS STEEL

Uz AISI 316, koji je dostupan u K400+ serijama, GROHE sudoper nudi izdržljivo rješenje čak i za regije s morskom klimom pogodnom za stvaranje korozije. Poznat i kao “brodski čelik”, AISI 316 ima visok postotak kroma, nikla i molibdena, ovaj čelik je maksimalno otporan na koroziju, pa čak i na kiseline i klor.

PROCES PROIZVODNJE

GROHE sudoperi odgovaraju svakom okruženju, od jednostavnijih modela do onih koje se odlikuju sofisticiciranim, minimalističkim dizajnom, napravljenih primjenom jednog od sljedećih načina proizvodnje:

KALUPNO IZRAĐENI SUDOPERI
Svaki sudoper je kalupno izrađen iz jednog komada visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, pomoću kalupne preše. Otvori za slavinu i odvod za otpad naknadno su probušeni. Ova metoda omogućava izradu čvrstih sudopera u složenim oblicima, koji su ujedno i izdržljivi i pristupačni.

KALUPNA I VARENA PROIZVODNJA SUDOPERA
Korito i okvir sudopera izrađeni su pomoću kalupne preše od čelika vrhunske kvalitete, prije nego što su zavareni jedno za drugo. Ovaj proces omogućava izradu dubljih korita, vertikalnijih zidova sa unutrašnje strane kao i tanji opseg između korita i okvira, u cilju postizanja modernog izgleda.

SUDOPERI IZRAĐENI KOMBINACIJOM SAVIJANJA I VARENJA
Čelik vrhunske kvalitete laserski je izrezan po mjeri prije nego je savijen u obliku korita. Zatim je korito zavareno za okvir sudopera. Ova metoda omogućuje dobivanje oštrijih uglova u koritu uz vrlo uzak opseg – idealno za minimalistički dizajn sudopera. Kako se u ovom slučaju kalupi ne koriste, čelik ostaje gladak i zadržava svoju originalnu čvrstinu, čak i na samom dnu korita.

KVALITETA

Reputacija GROHE kvalitete, naravno, odnosi se na svaki sudoper iz naše ponude. Sa debljinama čelika koje se kreću od 0,6 mm za jeftinije proizvode, do 1 mm za premium proizvode, svaki model je napravljen od čelika čija kvaliteta nadmašuje industrijske standarde, a naša patentirana tehnika poliranja stvara super-glatku površinu laku za čišćenje. Kao dodatna sigurnost, svaki GROHE sudoper dolazi uz petogodišnju garanciju, baš kao i naše slavine.

5 godina jamstva

VRSTE MONTAŽE

STANDARDNA UGRADNJA

Tradicionalna ugradnja s okomitim rubom od 8 mm.

FLAT-EDGE

Izvorni rub s nagibom visokim 3 mm, koji kombinira ekstremnu eleganciju s lakoćom montaže.

UGRADBENA MONTAŽA

Elegantna i suvremena ideja za ugradnju ispod radne ploče.

NADŽBUKNA MONTAŽA

Proizvod je potopljen s udubljenjem od 1,5 mm što ga čini savršeno uklopljenog u ravninu s radnom pločom. Alternativno, može se instalirati i na radnu plohu.