ZNAČAJKE PROIZVODA

Osjetite prednosti INOVATIVNE ZNAČAJKE I FUNKCIJE

INOVATIVNE ZNAČAJKE SUDOPERA - GROHE sudoperi dolaze s inteligentnim značajkama koje će učiniti pranje suđa manjom obavezom. Naši sudoperi se lako čiste, smanjuju buku vode i čak dolaze s daljinski upravljanim sustavom za otpad. Samo odaberite željeni materijal, veličinu, stil i boju.

TRENUCI ISTINE

GROHE StarLight

Blistava, izdržljiva površina zadržat će odličan izgled Vašeg sudopera. GROHE koristi nerđajući čelik natprosječne kvalitete , a naša inovativna tehnika poliranja osigurava glatku površinu laku za čišćenje i održavanje.

GROHE QuickFix

Ugradite jednostavno svoj sudoper pomoću našeg QuickFix sistema. Prethodno izbušeni otvori za slavine omogućavaju potpunu reverzibilnost većine naših sudopera.

GROHE Whisper

Smanjuje kuhinjsku buku pomoću naših specijalno izoliranih sudopera koji maksimalno umanjuju jačinu zvuka iz korita.

ZNAČAJKE PROIZVODA

SUSTAV ZA OTPAD ZA JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Čist i pogodan sustav za otpad na daljinsko upravljanje:

ne morate više gurati ruke u prljavu vodu - ovim automatskim sustavom za otpad se upravlja daljinskim upravljačem, držeći vaše ruke čistim i suhim.

PROSTRANI BAZENI

Veća dubina posude za povećanje kapaciteta.

Zahvaljujući inovativnim tehnikama proizvodnje, svi GROHE sudoperi imaju dubinu od najmanje 17 cm, što znači da se mogu nositi i s vašim najvećim posudama i tavama.

MATERIJAL

K300-K1000 serija kuhinjskih sudopera je obrađena posebnim biljnim vlaknima (Tampico) koja daju veoma fini satenski premaz. GROHE patentirana tehnika poliranja (GROHE Satin Finish) stvara površinu od nehrđajućeg čelika koja je glađa i manje porozna od mnogih drugih marki, što olakšava čišćenje vašeg sudopera i značajno povećava njegovu trajnost.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

Za svaki GROHE sudoper koristi se AISI 304 nerđajući čelik, koji premašuje industrijske standarde kvalitete. Zahvaljujući visokim postocima kroma i nikla koje sadrži, AISI 304 čelik pruža završnu obradu visokog sjaja i proizvod čini otpornim na hrđanje.

AISI 316 – STAINLESS STEEL

Uz AISI 316, koji je dostupan u K400+ serijama, GROHE sudoper nudi izdržljivo rješenje čak i za regije s morskom klimom pogodnom za stvaranje korozije. Poznat i kao “brodski čelik”, AISI 316 ima visok postotak kroma, nikla i molibdena, ovaj čelik je maksimalno otporan na koroziju, pa čak i na kiseline i klor.

GROHE PVD

Površine izrađene da traju, u rasponu od mat do sjajne završne obrade. Poseban recept za uspjeh leži u našoj dugotrajnoj kvaliteti površine. GROHE koristi najmoderniju tehnologiju kako bi pružio iznimnu kvalitetu završne obrade. Proces fizičkog taloženja pare (PVD) osigurava da je sastav površine tri puta jači, čime se dobiva sjajna zlatna ili sofisticirana završna obrada od nehrđajućeg čelika. Osim što je tvrđa, površina je i deset puta otpornija na ogrebotine, te je samim time dugotrajnija.

PROIZVODNJA

Kuhinjski sudoperi GROHE pokrivaju svaku bazu, od početnih i jednostavnih modela do sofisticiranih, minimalističkih dizajna, napravljenih jednim od tri načina proizvodnje.

KALUPNO IZRAĐENI SUDOPERI
Svaki sudoper je kalupno izrađen iz jednog komada visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, pomoću kalupne preše. Nakon tog postupka se odvija probijanje otvora za miješalicu i otvor sustava za otpad. Ova metoda stvara čvrste kuhinjske sudopere u jednako složenim oblicima, stvarajući sudoper koji je izdržljiv i pristupačan.

KALUPNA I VARENA PROIZVODNJA SUDOPERA
Bazen i okvir sudopera izrađeni su pomoću kalupne preše od čelika vrhunske kvalitete, prije nego što su zavareni jedno za drugo. Ovaj proces omogućava izradu dubljih bazena, vertikalnijih zidova sa unutrašnje strane kao i tanji opseg između bazena i okvira, u cilju postizanja elegantanijeg, modernijeg izgleda.

SUDOPERI IZRAĐENI KOMBINACIJOM SAVIJANJA I VARENJA
Visokokvalitetni čelik je laserski izrezan za mjerenje prije savijanja u oblik korita. Posuda se zatim zavaruje na okvir sudopera. Ova metoda omogućuje oštrije unutarnje uglove u bazenu s vrlo uskim opsegom - idealno za minimalističke dizajne sudopera. Kako se u ovom slučaju kalupi ne koriste, čelik ostaje gladak i zadržava svoju originalnu čvrstinu, čak i na samom dnu bazena.

KVALITETA

Reputacija GROHE kvalitete, naravno, odnosi se na svaki sudoper iz naše ponude. Sa debljinama čelika koje se kreću od 0,6 mm za jeftinije proizvode, do 1 mm za premium proizvode, svaki model je napravljen od čelika čija kvaliteta nadmašuje industrijske standarde, a naša patentirana tehnika poliranja stvara super-glatku površinu laku za čišćenje. Kao dodatna sigurnost, svaki GROHE sudoper dolazi uz petogodišnju garanciju, baš kao i naše slavine.

5 godina jamstva

TIPOVI UGRADNJE

NA RADNU PLOČU

Tradicionalno ugradbeni s 8 mm vertikalnim rubom.

RAVNI RUBOVI

Originalni rub s visokim profilom nagiba od 3 mm, koji odgovara ekstremnoj eleganciji s lakoćom ugradnje.

ISPOD RADNE PLOČE

Elegantna i suvremena ideja za ugradnju ispod radne ploče.

U RANINI S RADNOM PLOČOM

Proizvod je potopljen s dubokim udubljenjem od 1.5 mm što ga čini u savršenoj ravnini s radnom površinom. Alternativno se može ugraditi i na radnu ploču.

ČIŠĆENJE SUDOPERA OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Vaš sudoper od nehrđajućeg čelika je jednostavan za održavanje. Slijedeći ove upute moći ćete uživati u njegovoj besprijekornoj površini u nadolazećim godinama. Nakon svake uporabe temeljito isperite sudoper i osušite čistom krpom. Mogu se koristiti normalna sredstva za čišćenje pod uvjetom da ne sadrže klorovodičnu kiselinu ili njene derivate. U slučaju trajne mrlje, pokušajte staviti malo toplog octa ili određene vrste sredstava za čišćenje nehrđajućeg čelika. Također možete koristiti Grohclean. Nemojte koristiti čelične spužve za čišćenje sudopera ili druge predmete koji bi mogli ogrepsti površinu. Izbjegavajte uporabu soli ili izbjeljivača. Ne ostavljajte željezne predmete na sudoperu dulje vrijeme.

Upute za održavanje
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost